Motorsport er en sport som stammer tilbake til de første årene med biler i gatene. Selv da bilene så vidt gikk raskere enn mennesker, så var vi klare på at disse skulle kjøre om kapp. Det er rett og slett noe helt eget ved det å sette i gang i full fart og se hvem som kan være raskest. Selv om det ikke gikk så fort den gangen, så gikk det fort relativt til det en var vant til. Den dag i dag går derimot bilene mye raskere, og det kjempes også med en hel del flere typer biler. Med kjente modeller som Ford, så setter utøverne den dag i dag seg i biler som fort kan kjøre over 300 kilometer i timen. Det er altså snakk om helt enorme hastigheter disse utøverne blir utsatt for. Kanskje verken tør eller har du noensinne tenkt på å delta i slike eventer. Det betyr derimot ikke at du kan delta i en underholdende tur fordi Unibet og mange andre selskaper på nett gir deg muligheten til å både spille og streame motorsport. Enten det er F1 eller NASCAR, så har du som fan av motorsport definitivt lyst til å få med deg hvert eneste løp.

Det som tiltrekker folk flest til motorsporten er uten tvil farten som er involvert. Selv for seerne kan denne til tider sette hjertet i halsen. Vi vet hvor fort det går på skjermen, og ikke minst at enkelte løp kan ende i ulykker. Derfor, når bilene beveger seg rundt en trang bane i flere hundre kilometer i timen, samtidig som de sneier hverandre, så blir det en ekstrem spenning bygd opp. Denne spenningen sprer seg derimot bare enda mer når vi får muligheten til å spille på de samme løpene. Kanskje har vi en favoritt før løpet, og da er det naturlig å sette penger på han. Da følger vi nok tett med på rundetidene for å se om vi vinner penger eller ikke. Det er derimot enda mer spenning knyttet til det hele med streaming i tillegg. Mens vi følger førerens hver eneste berøring på rattet, så er det naturlig å sette hjertet i halsen. Hva om han ikke kommer seg gjennom svingen? Eller hva om han vinner hele sulamitten og gir oss den store gevinsten vi føler vi fortjener? Ingenting slår det å streame motorsporten, men hvor kan vi egentlig få gjort dette?

Streaming av racing med for eksempel Ford sine biler er faktisk meget eksklusivt i utlandet, og det kan fort være dyrt å streame der. Siden sporten ikke ennå er så populær her til lands, så kan du heldigvis få den litt rimeligere. Oftest kommer den faktisk inkludert i pakker. Enten du har GET, Canal Digital, NextGentel eller en av de mange andre leverandørene, så får du mest sannsynlig med motorsport. Det er derimot bare utvalgte løp. Så hvordan kan du få enda flere? Du kan for eksempel besøke Viasat sine hjemmesider og signere for å se deres tilbud av motorsport. Ellers så kan du gå til utenlandske sider også. Men vær dog sikker på at disse har rettigheter til å vise løpene i Norge, slik at du ikke bare betaler ut i skyene. Sist men ikke minst, så finnes alltid alternativet med gratis streaming, dog ulovlig naturligvis. Dersom du tør å ta sjansen, så kan du finne en rekke gratis streamer på nett. Det er ikke alltid det er ulovlig, men selv da, så er det ikke å foretrekke. Dette grunnet kvaliteten. Det beste du kan gjøre om du skal velge gratis er å finne en leverandør av spill slik som Unibet som gir deg et par ekstra løp her og der. På denne måten holder du deg trygg samtidig som du får med deg alle løpene.

Så om du elsker å se biler som Ford kjøre om kapp, så er det bare å sette spill og se på streaming i dag!