Guttenes fascinasjon med biler starter i en meget tidlig alder. Det er uvisst nøyaktig hvorfor, men det er nok bare en stereotyp om at menn måtte elske biler som bygde seg opp over årene. Uansett så har vi gutta hatt det mye gøy med biler opp gjennom årene. Det hele starter mens vi så vidt er store nok til å stå på egne bein. Da får vi enten julegaver eller bursdaggaver med leker, som oftest inkluderer biler naturligvis. En gave som pleide å være veldig populær var bilbanene. Disse var vanskelige å sette sammen for småbarn, men så sant far hadde hjulpet å sette skinnene sammen, så var det full kjør. For alt det en egentlig trengte å vite var at gassen var det som fikk bilen opp i den høye farten, og det koste vi gutta oss virkelig med.

Mens vi ble eldre, så var det kanskje ikke så kult med bilbanen lenger. For enkelte ble den dratt frem innimellom, men dette kun grunnet nostalgiske minner. I stedet var vi på vei til å bli gamle nok til å prøvekjøre. Det var ganske så spennende. Det eneste vi hadde kjørt før var bilbanen, sykler og kanskje en ATV eller andre motoriserte kjøretøy. Men bilen skulle være et uutforsket kjøretøy helt til vi var 16 år. Da fikk vi prøvekjøre med mor eller far for å forberede oss for en dag å endelig få førerkort.

Litt avhengig av hvor en bor og hvor mye penger en har, så får derimot de aller fleste lappen når de er 18 år gammel. Det er den yngste alderen en kan være, og mange planlegger å få tak i lappen nøyaktig på sin bursdag eksakt. Det er derimot ikke her bilkjøring stopper, og mange velger å ta interessen videre. Noe som har gjenoppstått som en populær trend er det å råne her til lands. Kanskje er det ikke bare noe som er tiltenkt landsbygda, for flere og flere slenger seg på denne trenden. Uansett hvor du er i livet, så vil nok kjøring fortsatt være viktig, og det er fordi du som mann er påvirket av genene dine.